22 ago 2010

Continúa la temporada 2010.




El sábadu 28 d'agostu, a les 12 del mediudía, va disputase'l II Abiertu'l Barreñón de Liriu nes pistes del Centru Rexonal de Deportes de LLamorgal, en LLugo de LLanera.
La primer edición d'esti abiertu cellebróse va un añu dientro de les pruebes de la primer xornada del Campionatu d'Asturies de Liriu 2009, aniciu de les competencies muerganizaes pol Conceyu Nacional de Liriu. N'aquella fecha, amás, púnxose firma al cartafueyu pol que los tres equipos fundadores diben rexir daquel primer añu de liriu esportificáu.
Paez que yá queda bien lloñe aquel 18 de xunetu y el momentu cuando l'esporu Iyán algamaba'l barreñón azul de premiu, acompañáu de Marisa d'Asturlirio y de Xuacu de Espor[a].



Un añu dempués, y col envís de recordar aquel sucesu y cola vista puesta en continuar la temporada 2010, dempués de finalizáu'l II Campionatu d'Asturies de Liriu con victoria, Espor d'Asturies organiza esti II Abiertu'l Barreñón de Liriu.
Va ser buena prueba pa tomar el pulsu a esta segunda parte de la temporada, a puntu de pasar les vacaciones de branu, de cara a la cita nacional de la Copa Cantábrica de payares y, sobre too, pa aniciar les conversaciones que nos lleven dafechu escontra la Federación.

II Abiertu'l Barreñón de Liriu
20 d'agostu - 12:oo h

C.R.D. LLamorgal
(LLugo de LLanera)


0 comentarios:

Publicar un comentario