5 nov 2009

Fin de selmana de liriu












Esta fin de selmana prósima va enllenase d’actividaes relaicionaes col liriu en Piarnu, Castrillón.

El sábadu 7 payares, a les 16 hores, va disputase la tercera y cabera xornada del Campionatu d’Asturies de liriu 2009. Espor[a] -virtual campión-, Asturliriu y Quirinal Liriu Espor prometen un alcuentru de lo más igualao, dempués de les cites braniegues de LLamorgal y Avilés, que quedaren atrás cuantayá. Esta tarde’l sábadu va sirvir, amás, de preparación pa les actividades del día siguiente, ensin escaecer la importancia que tien de por sí'l fechu d’habese completao con ésitu la primer temporada d’esti intentu de rexurdimientu del xuegu del liriu, que ye’l CNL.

El domingu 8 payares, a les 11 de la mañana, será’l momentu del alcuentru ente les seleiciones d’Asturies y de Galicia na III Copa Cantábrica de liriu/billarda. Los hermanos de la Liga Nacional de Billarda viaxarán cola idega de facese de nuevu col títulu, faciendo valir la so esperiencia y pesie a disputase esti añu coles regles asturianes. Más avezada a elles, la seleición asturiana, con miembros de los tres equipos CNL, esperen dar la sorpresa y conquistar el primer títulu cantábricu de so.

Dempués de la xinta en Casa Orosia, disputarase el I Abiertu del “LLacón Internacionalista”, a les 16 hores, que pondrá fin a esta fiesta del liriu y del espor tradicional.

¡Esperámos-vos en Piarnu!


0 comentarios:

Publicar un comentario